top of page
unnamed (9).jpg

Pootjes naar school

Over de hondenschool

Na enkele jaren met veel plezier eigenaar te zijn van een succesvolle hondenuitlaatservice ontmoette ik Angelika Balk.

Oprichtster van Stichting Therapiehond Nederland en schrijfster van het boek 'de Hovawart methode'. 

Bij Angelika heb ik de mooie kans gekregen om de opleiding tot docent / opleider te volgen bij deze stichting. Als onderdeel daarvan heb ik mijn diploma tot Kynologisch Instructeur behaald. Daarnaast heb ik nog zoveel meer mogen leren van Angelika.

Inmiddels heb ik op basis van de door haar ontwikkelde methode en een persoonlijke 'touch' mijn eigen hondenschool opgericht. Dit in samenwerking met Stichting Therapiehond Nederland.

Dit doe ik met erg veel plezier. Mijn hoofdoel is het bieden van persoonlijke en passende begeleiding aan hond en baas tijdens alle fases van pup tot en met volwassen hond.

Ik werk niet met alleen basiscommando's en gehoorzaamheid. Ook werk ik niet met lessenpakketten en examens. Eenmaal lid van een trainingsgroep blijf je  ondersteuning, leuke uitdagingen en praktische tips en commando's ontvangen passend bij de leeftijd en ontwikkeling van je hond. Therapiehonden in opleiding bij deze stichting zullen hun basisopleiding ook binnen deze groepen volgen.

Wanneer je vastloopt of extra trainingsvragen hebt buiten de lessen om kan dit altijd extra opgepakt worden in bijvoorbeeld een privéles.

Wil je meer weten? Neem dan gerust eens contact op.

De Pootjes op Pad hondenschool heeft momenteel nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen, dus meld je snel aan!

De locatie

Pootjes op Pad (in samenwerking met Stichting Therapiehond Nederland) maakt gebruik van het terrein van de ijsbaan in Baarn.

Dit bevindt zich op de Geerenweg 16 in Baarn. 

Hier hebben we veel ruimte, faciliteiten, goede omheining en opslag. Kortom een hele fijne locatie!

ijsbaan.jpg

Melanie en Lou

'Lou is mijn eerste hondje en ik ben zielsgelukkig met hem. Het is super leuk om samen de training te volgen. En dankzij alle achtergrondinformatie die Judith ons geeft over het gedrag van onze hond en onzelf als baasje zijn Lou en ik maatjes geworden voor het leven!'

gaia.jpeg

Onno en Gaia

'Geen gedoe met vaste examens en diploma's, gewoon goede en persoonlijke coaching op de onderwerpen waar jij en je hond behoefte aan hebben'. 

bottom of page